DOGC núm. 4794. Adquisició de noves especialitats0

2429 08/01/2007, 10:07       #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/4320/2006, de 29 de desembre, de convocatòria de proves per a l'adquisició de noves especialitats per a funcionaris docents. (Pàg. 866)

DOGC núm. 4794 16/02/2007. Modificació de la convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds serà de deu dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució de convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Els funcionaris de carrera que van presentar sol·licitud de preinscripció en el procediment d'adquisició de noves especialitats rebran, en el cas que s'oferti alguna de les especialitats que van demanar en la preinscripció, la sol·licitud de participació en aquesta convocatòria per correu electrònic. En alguns casos, aquest correu electrònic no s’ha pogut enviar per diversos motius tècnics. Per això, si aquestes persones volen participar en la convocatòria, hauran d’emplenar la sol·licitud d’admissió

Els funcionaris de carrera que no van presentar sol·licitud de preinscripció també poden ara presentar la sol·licitud de participació en aquesta convocatòria i realitzar el pagament dels drets d'examen.

Formularis: http://www.gencat.net/educacio/profe/noves_espe.htm

REAL DECRETO 334/2004, de 27 de febrero, por el que se aprueba el Reglamento de ingreso, accesos y adquisición de nuevas especialidades en los cuerpos docentes que imparten las enseñanzas escolares del sistema educativo y en el Cuerpo de Inspectores de Educación.

RESOLUCIÓ EDC/3705/2006, de 16 de novembre, de preinscripció al procediment d'adquisició de noves especialitats per a funcionaris docents.

Més informació

Departament d'Educació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal