La mare que va pegar a la monitora diu que aquesta la provocava0

651 09/01/2007, 09:27       #Salut laboral,

L'agressió es va produir el 21 de desembre passat, últim dia del curs escolar abans de les vacances nadalenques, per un fet que havia tingut lloc la setmana anterior i pel qual la direcció del centre ja havia demanat disculpes. La mare del nen i una tia van aprofitar la sortida de l'escola de la monitora per anar a llençar una bossa d'escombraries i li van donar una pallissa que li va trencar el nas, a banda de múltiples contusions i hematomes.

Ester, la mare del nen, que va declinar donar a conèixer el seu cognom, va explicar ahir a l'agència Efe que, després que es produís l'incident, havia anat a veure la monitora i que aquesta havia justificat la seva actuació davant el nen al·legant que s'havia posat nerviosa. La mare va mostrar la seva sorpresa pel fet que la dona hagués continuat al seu lloc de treball i va afegir: "Em provocava quan em veia perquè em somreia. Vaig perdre els nervis i li vaig clavar un mastegot".

Una de les ties del petit, Sofia Méndez, va indicar, per la seva banda, que després de l'incident del flam el menor plora perquè no vol anar a classe. "Està atemorit i té un trauma", va concloure. "El més normal és que facin fora la monitora. A veure a quina mare li fan això al seu fill i es queda de braços plegats", va exclamar Méndez, que porta el fill a la mateixa escola.

Diverses mares del CEIP Catalunya van assegurar ahir que la monitora ja havia refregat postres per la cara a d'altres alumnes en ocasions anteriors, encara que fins ara no s'havia presentat cap denúncia davant la direcció del centre.

El portaveu de l'AMPA de l'escola, Salvador Gascón, va mostrar el seu desacord "amb les maneres de la monitora i molt més amb l'agressió de la mare".


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal