Canvia el fill d'escola perquè pateix assetjament0

823 10/01/2007, 09:37       #Salut laboral,

El nen de 13 anys els pares del qual han denunciat que ha estat objecte d'assetjament escolar durant l'últim any canviarà avui de col.legi, segons va confirmar ahir Daniel Pujol, pare del menor. El noi va patir l'última agressió el 10 d'octubre passat quan un altre alumne del col.legi IPSI de Barcelona (concertat) li va fer una traveta, va caure a terra i es va trencar els lligaments.

La Conselleria d'Educació està recopilant tota la informació del cas per prendre una decisió, mentre que el pare ja ha denunciat els fets a la Fiscalia de Menors i el centre educatiu insisteix que només es tracta d'un conflicte entre adolescents.

El pare del nen va demanar ahir a la nit que no es publicités el nom del nou col.legi al qual assistirà a partir d'avui el seu fill, ubicat també al districte de l'Eixample. L'adolescent va patir la primera agressió fa poc més d'un any. Segons el pare, un altre grup d'estudiants més grans el van llançar contra un banc i ell es va fer una fissura al septe nasal. La segona agressió va fer acabar la paciència dels pares, que acusen la direcció del centre d'haver-se posicionat a favor dels agressors i en contra del seu fill. El pare va arribar a dir que els responsables del centre l'han arribat a acusar de buscar una "compensació econòmica" amb la denúncia.

Després de la primera agressió, els pares de l'adolescent van decidir no presentar cap denúncia perquè la direcció del centre va obrir un expedient als agressors i va aplicar mesures disciplinàries. El director del col.legi, Oriol Blanché, va enviar ahir una carta als pares de tots els alumnes en què critica la "dimensió mediàtica" de l'incident i que hagi posat en dubte el caràcter "conciliador i integrador" del centre.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal