Un professor denuncia un alumne per haver-lo intentat agredir0

591 12/01/2007, 09:23       #Salut laboral,

Un professor d'un institut públic de secundària de Mutxamel (l'Alacantí) va presentar denúncia contra un alumne de 13 anys que va tractar d'agredir-lo després d'una tensa discussió que va tenir lloc dimarts passat, encara que els fets van transcendir ahir.

Segons el director del centre, Francisco Antón, el docent va aconseguir repel·lir els colps del jove, que no va causar-li cap tipus de ferida. Amb tot, el mestre va decidir denunciar l'alumne a la Guàrdia Civil.

El màxim responsable de l'institut va assenyalar que l'adolescent, que estudia primer d'ESO, presenta un «trastorn de la conducta» –del qual tenen coneixement els serveis socials de l'Ajuntament de Mutxamel– i que altres vegades ja havia protagonitzat «algun tipus de conflicte», tot i que no havia arribat mai a l'agressió.

Cap a la una de la vesprada, l'alumne va tractar d'entrar en l'aula d'un grup que no li corresponia, on es trobava donant classe el professor. El docent va censurar la seua actitud i després d'una discussió verbal –amb insults i amenaces per part del xic–,-l'alumne va abandonar momentàniament el centre. En tornar, ja quan s'havien acabat les classes del torn del matí, va trobar el professor a la secretaria de l'institut, moment en què es va produir l'intent d'agressió, davant la presència del director i de l'administratiu del centre, que van contribuir perquè no es consumara l'atac.

L'institut va decidir obrir un expedient a l'alumne, que ha sigut expulsat per un període de quinze dies com a mesura cautelar. Antón va explicar ahir que estudiaran les mesures i els programes oportuns per a readmetre l'alumne. El professor, per la seua banda, ha continuat impartint classes en l'institut, sense demanar la baixa.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal