Educació dividirà l’àrea de ciències de la naturalesa en dues assignatures0

671 18/01/2007, 08:38       #LOE,

L'avaluació de les assignatures es farà de forma conjunta. El Departament d'Educació dividirà en dues assignatures l'ordenació curricular de l'àrea de ciències de la naturalesa, a tercer curs de l'educació secundària obligatòria.

Real Decreto 1631/2006, de 29 de diciembre, por el que se establecen las enseñanzas mínimas correspondientes a la Educación Secundaria Obligatoria

Carta de les Associacions de Professors de Ciències Naturals i Física i Química

Una assignatura serà biologia i geologia i l’altra impartirà els continguts de física i química. Aquestes assignatures les impartiran per separat professors especialistes de cadascuna. L’avaluació final serà conjunta i es fara amb la denominació de ciències de la naturalesa, tal i com preveu la Llei orgànica d’educació.

El Departament d’Educació ha pres aquesta decisió, que quedarà recollida en el disseny curricular, d’acord amb l’Associació de Professors de Ciències Naturals, el Col·legi de Doctors i Llicenciats, el Col·legi Oficial de Químics, representants sindicals, l’Associació de Professors de Física i Química i el Seminari de Professors de Ciències Naturals.

Valoració d'ASPEPC·SPS

ASPEPC·SPS va recolzar, tot signant-la, la Carta al conseller que les diferents Associacions de Professors esmentades en la nota del Departament van adreçar-li.

Per a ASPEPC·SPS, la decisió del Departament és un pas en la bona direcció. I un pas que valora positivament malgrat la seva insuficiència, donat que el problema el provoca un marc legal anacrònic (la LOE i el recent Decret dels curricula a l'ESO) que obliga encara a avaluar conjuntament, la qual cosa ens sembla absurda.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal