DOGC núm. 4805. Regulació jubilació anticipada voluntària 20070

1780 23/01/2007, 09:16       #LOGSE, #LOE, #Jubilacions, #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/88/2007, de 17 de gener, per la qual es regula la convocatòria per a l'any 2007 de la jubilació anticipada voluntària prevista a la disposició transitòria segona de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació. (Pàg. 2706)

Requisits

  • Haver romàs en actiu ininterrompudament en els quinze anys anteriors a la presentació de la sol·licitud en llocs pertanyents a les corresponents plantilles de centres docents, o que durant una part d'aquest període hagin romàs en la situació de serveis especials o hagin ocupat un lloc de treball que depengui funcionalment o orgànicament de les Administracions educatives, o bé els hagi estat concedida excedència per algun dels supòsits establerts en l'article 29, apartat 4 de la Llei 30/1984, de 2 d'agost, de Mesures per a la Reforma de la Funció Pública, modificat per la Llei 39/1999, de 5 de novembre, i per la Llei 51/2003, de 2 de novembre.
  • Tenir seixanta anys complerts el 31 d'agost del curs escolar en què se sol·licita la jubilació anticipada voluntària.
  • Tenir acreditats un mínim de quinze anys de serveis efectius a l'Estat el 31 d'agost de l'any que se sol·licita.

Sol·licitud

  • La sol·licitud, cal adreçar-la a la delegació territorial de la qual depengui. Només s'acceptaran renúncies fins el 31 de març de 2007.
  • El model de sol·licitud es pot recollir a les seus de les delegacions territorials del Departament d'Ensenyament i s'hi ha d'adjuntar la documentació justificativa corresponent. També trobareu els models al nostre arxiu.

Més informació

Instrucciones sobre la jubilación anticipada voluntaria a propósito de la derogación de la LOGSE al entrar en vigor la LOE.

Directori de Recursos: Jubilacions


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal