DOGC núm. 4806. Professors que compleixen els requisits cos catedràtics0

1566 24/01/2007, 09:25       #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/95/2007, de 18 de gener, per la qual es declara aprovada la llista definitiva de professors que compleixen els requisits per a la integració en els cossos de catedràtics d'ensenyament secundari, d'escoles oficials d'idiomes i d'arts plàstiques i disseny. (Pàg. 2838)

Llista definitiva de professors que compleixin els requisits per a la integració en els cossos de catedràtics d'ensenyament secundari, d'escoles oficials d'idiomes i d'arts plàstiques i disseny, que figura exposada al públic a la seu central del Departament d'Educació i en cadascun dels seus serveis territorials, les adreces de les quals consten a l'annex d'aquesta Resolució. Així mateix, també es pot consultar a través de la pàgina d'Internet del Departament d'Educació (http://www.gencat.net/educacio).

En aquesta llista s'inclouen els professors d'ensenyament secundari amb la condició de catedràtic que compleixen els requisits per a la integració en el cos de catedràtics d'ensenyament secundari, els professors d'escoles oficials d'idiomes amb la condició de catedràtic que compleixin els requisits per a la integració en el cos de catedràtics d'escoles oficials d'idiomes i els professors d'arts plàstiques i disseny amb la condició de catedràtic que compleixen els requisits per a la integració en el cos de catedràtics d'arts plàstiques i disseny.

En aquesta llista, deglossada per cossos, consten el nom, els cognoms, el número de NIF o del document acreditatiu de la nacionalitat en el cas de no tenir l'espanyola i l'especialitat dels professors.

Més informació

DOGC núm. 4759 13/11/2006. Llista provisional de Professors que compleixen els requisits cos catedràtics


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal