DOGC núm. 4813. Pla de Millora de la Secundària (Aprovats x Diners)0

968 02/02/2007, 08:47       #DOGC,

ACORD GOV/233/2006, de 27 de desembre, en relació amb les condicions laborals del professorat de secundària acordades a la Mesa Sectorial de negociació del personal docent no universitari de la Generalitat de Catalunya. (Pàg. 4053)

Com a conseqüència de les millores educatives i dels nous recursos previstos per als centres públics de l'educació secundària en el Pacte Nacional per a l'Educació, el Departament d'Educació i Universitats i les organitzacions sindicals FE CCOO, FETE-UGT i USTEC-STEs.IAC acorden les condicions laborals i les mesures organitzatives per a la posada en marxa d'un Pla de Millora de l'educació secundària, i, entre d'altres propostes, la situació dels mestres i professors tècnics de formació professional destinats a la secundària, el calendari de convocatòries de concurs de mèrits per a accedir als cossos de catedràtics i l'oferta corresponent de places de catedràtics durant els anys 2007, 2008 i 2009, i les actuacions per a convocar els procediments d'adquisició de noves especialitats a partir del curs 2006-2007.

L'objectiu prioritari del Pla és la millora de la qualitat dels centres educatius públics de secundària mitjançant l'elaboració, concreció i desenvolupament d'un projecte de millora per part de cada IES, que comptarà amb l'acompanyament i seguiment del Departament d'Educació i Universitats. Aquesta millora s'ha de reflectir en el resultat dels aprenentatges dels alumnes.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal