Les proves de tuberculina de l'IES Vic donen 24 positius0

810 16/02/2007, 13:06       #Salut laboral,

Les proves de tuberculina efectuades a l'IES Vic degut a l'aparició d'un cas de tuberculosi han donat el resultat de 24 casos amb un resultat positiu, que correspon al 9% de les persones analitzades.

La proporció entre els alumnes només ha estat del 3,7%, cosa que indica que bona part dels positius a la tuberculina són professors o personal no docent. Cal tenir en compte que donar positiu en la prova de la tuberculina no vol dir estar malalt: només significa que hi ha hagut contacte previ amb el bacteri.

Departament de Salut - Generalitat de Catalunya
Segon comunicat sobre el cas de tuberculosi a Vic

El Departament de Salut va portar a terme, el passat dilluns 12 de febrer, el cribatge tuberculínic (prova de la tuberculina), a 264 alumnes i professors d’un Institut d’Estudis Secundaris (IES) de Vic. D’aquestes, 24 han resultat positives (9% del total de persones estudiades, si be entre els alumnes només s’han trobat un 3,7%).

Aquests casos s’han derivat als Centres de Salut on sel’s faran radiografies de torax per valorar si s’ha desenvolupat la malaltia.

Salut va tenir coneixement el dilluns 5 de febrer d’un cas de tuberculosi en un adult d’un Institut d’Estudis Secundaris (IES) de Vic, que continua hospitalitzat i evoluciona favorablement.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal