Oposicions 2007. Mesa Sectorial de 9 de març0

794 11/03/2007, 20:13       #Oposicions,

Després de la Mesa Sectorial de divendres 9 de març, el Departament ha convocat als sindicats presents a una darrera sessió el proper dimarts 13 de març per a tancar la negociació sobre la "Proposta de Resolució de convocatòria de proves per a la provisió de places de funcionaris docents". Tot i que no està decidit si a Catalunya hi haurà informe vàries Comunitats han consensuat un model que podeu consultar.

Després de la sessió del dia 13, es podrà determinar la data de publicació de la convocatòria, la data de començament de les proves, l'organització final d'aquestes, el contingut de l'exercici pràctic per a les especialitats de Dibuix, Música i Tecnologia de Secundària, els requisits que hauran de complir aquells que vulguin demanr l'informe de valoració (si finalment s'inclou a la convocatòria), l'estructura d'aquest informe i la composició de la comissió que el valorarà.

Algunes Comunitats han decidit no incloure l'informe en la seva convocatòria i d'altres sí. Aquestes han consensuat aquest model

Més informació

Arxiu oposicions

Últims articles d'aquest tema


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal