DOGC núm. 4842. Selecció del director/a i altres òrgans de govern0

2049 15/03/2007, 10:01       #DOGC,

DECRET 56/2007, de 13 de març, pel qual es regula la selecció del director o de la directora i el nomenament i el cessament dels òrgans unipersonals de govern i de coordinació dels centres docents públics. (Pàg. 9311)

L'objecte d'aquest Decret és la regulació de la selecció, el nomenament i el cessament del director o la directora i del nomenament i el cessament d'altres òrgans unipersonals de govern i de coordinació dels centres docents públics de la Generalitat de Catalunya, de titularitat del Departament d'Educació.

El concurs consistirà en dues fases eliminatòries. En la primera fase es valoraran els mèrits relacionats amb l'experiència professional dels aspirants, en l'àmbit de la gestió i de la docència, i en l'àmbit de la participació com a representant del claustre al consell escolar, així com els títols universitaris diferents a l'exigit per a l'ingrés en el cos de la funció pública docent des del qual es concursa i la formació, recerca i publicacions relacionades amb la gestió i direcció dels centres docents i dels serveis i programes educatius.

En la segona fase es valorarà el projecte de direcció que recull la proposta directiva de l'aspirant en relació amb el projecte educatiu del centre.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal