Un zero a "mates"? Mai més0

604 16/03/2007, 13:20       #LOGSE,

El zero deixarà de ser el malson dels estudiants menys aplicats. El Ministeri d'Educació (MEC) ha decidit eliminar-ho de les notes finals de cada assignatura i estrenar una nova qualificació de l'1 al 10 a tot l'ensenyament obligatori el proper curs.

El zero té els dies comptats. Al menys a les notes finals. El Ministeri d'Educació i Ciència implantarà una avaluació "continua i de progrés" de l'alumne des del primer a l'últim dia, recuperant el concepte de l'antiga LOGSE, però amb qualificacions finals iguals en primària i secundària: insuficient, suficient, bé, notable i excel·lent.

Els mestres podran posar un zero als exàmens ordinaris, però aquesta qualificació desapareixerà de l'expedient perquè tot "els professors aconsegueixen algun progrés al llarg del curs quan l'alumne va a classe" -ha dit el director general d'Ordenació Acadèmica del Ministeri d'Educació i Ciència, Juan López- "i si no assisteix perd l'escolaritat".

D'altra banda, el tradicional llibre d'escolaritat amb les notes manuscrites passarà a ser un document oficial informatitzat amb l'historial acadèmic. L'ordre ministerial entrarà en vigor el proper curs.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal