DOGC núm. 4850. Oposicions 2007 -convocatòria-0

5107 27/03/2007, 08:15       #Oposicions, #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/825/2007, de 20 de març, de convocatòria de proves per a la provisió de places de funcionaris docents. (Pàg. 11293)

DOGC núm. 4894 30/05/2007. Modificació de la convocatòria

DOGC núm. 4875 03/05/2007. Modificació de la convocatòria

El termini de presentació de sol·licituds serà vint dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució de convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Sol·licitud

Els qui desitgin prendre part en aquests procediments selectius hauran d'adreçar una sol·licitud al director general de Recursos del Sistema Educatiu, formalitzada en un model normalitzat.

Cada sol·licitud tindrà assignat un número de referència indicatiu que serà diferent en cada una i podrà presentar-se en suport paper o per mitjans telemàtics a través de la pàgina d'Internet del Departament d'Educació http://www.gencat.net/educacio/profe/ingres_acces.htm. En ambdós casos tenen els mateixos efectes administratius i jurídics.

La sol·licitud en paper es trobarà a disposició dels interessats als serveis territorials i a la seu central del Departament d'Educació. Cada sol·licitud, composta per un exemplar original i dos fulls autocopiatius, s'haurà d'emplenar segons les instruccions que figuren al dors i haurà de presentar-se de manera presencial.

En el cas que s'opti per presentar la sol·licitud en una oficina de correus, es farà en sobre obert per tal que la sol·licitud sigui datada i segellada pel funcionari de correus abans de ser certificada.

Les sol·licituds de participació subscrites pels aspirants residents a l'estranger es podran presentar, dins el termini establert, per mitjà de les representacions diplomàtiques o consulars espanyoles corresponents, que les trametran tot seguit a l'organisme competent.

A través de la pàgina d'Internet del Departament d'Educació: http://www.gencat.net/educacio/profe/ingres_acces.htm els aspirants tindran a la seva disposició la sol·licitud, la podran formalitzar, fer la seva presentació telemàtica i, si ho desitgen, fer el pagament electrònic dels drets d'examen.

La sol·licitud efectuada per mitjans telemàtics es considerarà presentada davant l'Administració en el moment en què s'enregistri en el Registre telemàtic del portal http://www.gencat.net.

Més informació

Model d'informe de valoració dels coneixements de la unitat didàctica

Últims articles relacionats

Arxiu: Oposicions

Fòrum oposicions 2007

Departament d'Educació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal