DOGC núm. 4852. Subvencions a les associacions0

646 29/03/2007, 10:34       #Retribucions, #DOGC,

ORDRE EDU/64/2007, de 20 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores per atorgar subvencions a les associacions i organitzacions professionals d'ensenyants, i a altres entitats amb personalitat jurídica pròpia i sense finalitat de lucre directament vinculades al món de l'ensenyament, per a la realització d'activitats de formació permanent adreçades al professorat de nivell no universitari, i s'obre la convocatòria pública per al curs 2006-2007. (Pàg. 11709)

S'aproven les bases reguladores que consten a l'annex d'aquesta Ordre, per a l'atorgament de subvencions a les associacions i organitzacions professionals d'ensenyants, i a altres entitats amb personalitat jurídica pròpia i sense finalitat de lucre directament vinculades al món de l'ensenyament, per contribuir al sosteniment de les despeses ocasionades per la realització d'activitats de formació permanent adreçades al professorat de nivell no universitari.

S'obre la convocatòria pública per a la concessió de les subvencions corresponents. Les activitats s'han de realitzar no més tard del 31 d'agost de 2007.

Les sol·licituds es presentaran adreçades al director general d'Innovació, d'acord amb el model que es pot trobar a l'adreça electrònica: http://www.gencat.net/educacio, en el termini de quinze dies naturals a comptar des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta Ordre al DOGC.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal