Precisions d´Educació0

694 18/04/2007, 08:54       #Oposicions, #LOE,

En relació amb la carta "Oposicions injustes" (8/ IV/ 2007), d´Hug Blanchar, voldria aclarir algunes imprecisions que contenia.

L´informe que poden sol·licitar els professors interins només substitueix un apartat de la segona part de l´oposició (corresponent a l´exposició de la unitat didàctica) i no tota la part oral de la prova, que inclou també la presentació i defensa d´una programació didàctica.

D´altra banda, la comissió que elaborarà aquest informe estarà formada per un inspector, pel director del centre i un tercer funcionari de carrera, tal com regula la convocatòria. La puntuació prevista a la convocatòria per al personal interí docent en la fase del concurs de mèrits és totalment respectuosa amb el que ha establert la LOE per a aquest sistema transitori d´accés a la funció pública docent: "En la fase de concurs es valorarà, de forma preferent, l´experiència docent prèvia en els centres públics de la mateixa etapa educativa, fins els límits legals permesos".

No és en absolut certa l´afirmació del signant que "a la primera part (de l´oposició) gairebé tothom treu cada any un cinc". Al contrari, les estadístiques del resultat de les oposicions dels darrers anys demostren que només passaven a realitzar el segon exercici de l´oposició al voltant del 50% dels que havien realitzat el primer exercici. La novetat d´aquest any és, precisament, que no hi ha cap exercici eliminatori, ni per al personal interí docent ni per al que no té aquesta condició.

ALBERTO DEL POZO ORTIZ,
Subdirector general de Gestió de Personal Docent del Departament d´Educació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal