DOGC núm. 4865. Pla experimental de llengües estrangeres0

579 19/04/2007, 09:30       #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/1085/2007, de 5 d'abril, de convocatòria de concurs públic per a la selecció de projectes de centres d'educació infantil i primària i d'educació secundària de Catalunya, de titularitat del Departament d'Educació, per participar en un pla experimental de llengües estrangeres. (Pàg. 13632)

El termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà l'endemà de la publicació al DOGC d'aquesta disposició i finalitzarà el dia 9 de maig de 2007.

Recursos, materials i formació

Els projectes d'innovació que resultin seleccionats en aquesta convocatòria comportaran la dotació, amb destinació a cadascun dels centres educatius seleccionats, dels recursos que s'especifiquen en les bases 7.2 i 7.3. Als efectes de l'assignació de recursos, una zona escolar rural completa es considerarà un únic centre.

El Departament d'Educació farà efectiva una dotació econòmica extraordinària finalista de 2.000,00 euros a cada centre, segons s'especifica en l'apartat anterior, en un sol lliurament, un cop resolta la convocatòria. Els centres educatius hauran d'incorporar al seu pressupost les quantitats lliurades i gestionar-les d'acord amb el que preveu el Decret 235/1989, de 12 de setembre, pel qual es regula el procediment per dur a terme l'autonomia de gestió econòmica dels centres educatius públics no universitaris del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm. 1204, de 9.10.1989).

A banda de la dotació econòmica abans esmentada, la selecció d'un projecte d'innovació en aquest programa comportarà, per al centre que el dugui a terme, la dotació dels recursos següents:

  • Materials didàctics.
  • Formació específica del professorat implicat en el projecte i assessorament didàctic.
  • Priorització en l'assignació d'auxiliars de conversa.
  • Ajustament dels llocs de treball, si escau, tal com s'estableix en la base 1.3 de l'annex 2 d'aquesta Resolució.
  • Prioritat en la dotació d'equipament informàtic.

Més informació

Departament d'Educació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal