Triennis Interins0

1331 18/05/2007, 09:57       #Interins i substituts,

Segons la Llei 7/2007 de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic publicada al BOE, als funcionaris interins se'ls reconeixeran, amb efectes retributius, els triennis corresponents als serveis prestats abans de l'entrada en vigor d’aquest Estatut.

En aquest context la Funció Pública es compromet a l’abonament de la quantia mensual d’un trienni als interins que acompleixin els següents requisits:

  • 3 anys d’antiguitat ininterrompuda, amb vinculació a qualsevol cos o categoria.
  • Si hi ha hagut interrupció, aquesta no pot ser superior a 20 dies.
  • Que hagin participat a alguna convocatòria de selecció, de qualsevol cos i que acreditin la participació, com a mínim, a la primera prova.
  • L’obligació de participació en processos selectius només és exigible si hi ha hagut convocatòria del cos corresponent (hi ha cossos específics on no hi ha hagut cap convocatòria en els darrers anys).

Els efectes d’aquest pagament seran d'1 de gener de 2007 tot i que no es va especificar a la mesa la data de pagament ni les instruccions específiques per a la seva aplicació.

Nota del Departament de 17 de maig

Senyor/a,

Per indicació del subdirector general de Gestió de Personal Docent, senyor Alberto del Pozo, us comunico en relació a la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (BOE 89 de 13.4.2007), la qual a l'article 25 preveu el reconeixement de triennis per als interins corresponents als serveis prestats abans de l'entrada en vigor d'aquest Estatut, que tindran efectes retributius únicament a partir de l'entrada en vigor de l'esmentada Llei.

Respecte a l'article esmentat, us informo que en data 7 de maig de 2007 he comunicat als Serveis Territorials d'Educació, que el reconeixement d'aquests triennis es durà a terme d'ofici, sense que els interessats hagin de presentar cap mena de documentació.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal