Educació Indemnitzarà un veí pel vandalisme d'uns escolars0

548 22/05/2007, 08:00       #Salut laboral,

La justícia obliga el Departament d'Educació del govern a pagar una indemnització de 1.300 euros a un veí de l'Hospitalet de Llobregat pels danys que uns escolars van causar en el seu vehicle

Tres alumnes van aprofitar l'hora de l'esbarjo per apedregar un automòbil

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha condemnat el govern a indemnitzar amb 1.300 euros un conductor pels danys que va patir el seu cotxe en ser apedregat per tres escolars des del pati d'un institut de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).

A la sentència, la sala contenciosa administrativa del TSJC pren en consideració el recurs que va presentar el propietari del vehicle i obliga el Departament d'Educació a pagar-li pels desperfectes que el cotxe va patir al març de l'any 2000 quan estava estacionat al costat de l'institut Torras i Bages de l'Hospitalet.

Tres alumnes del centre educatiu, que estudiaven segon d'ESO, van aprofitar l'hora de l'esbarjo per a, des del darrere d'un mur que encercla el recinte educatiu, llançar pedres en direcció al carrer, amb la qual cosa li van causar danys valorats en 1.300 euros.

Segons la sentència, aquesta no era la primera vegada que els alumnes de l'institut llançaven pedres, com ho demostra la nota manuscrita que un veí anònim va deixar al cotxe atacat en la qual deia que els veïns "estan ja acostumats" a fets com aquest.

El pati era vigilat a l'hora de l'esbarjo per tres professors, que no van veure la pedregada, però el tribunal considera que això no exculpa l'administració de les seves obligacions.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal