Regals de final de curs0

633 03/07/2007, 10:48       #Mobilitzacions,

Fa uns dies vaig assistir a una reunió d´avaluació per posar les notes finals a un grup d´estudiants de 4t d´ESO. Prèviament s´havien fet uns exàmens de mínims per als alumnes que no havien superat el curs amb normalitat. Per desgràcia, la idea que quan algú té un examen de recuperació ha de repassar una mica no és compartida per molts dels nostres alumnes, que es presenten a les recuperacions sense haver tocat el llibre ni mirat els apunts, tot esperant, això sí, que algú els aprovarà.

Les reunions d´avaluació sovint es converteixen en una tómbola plena de regals. A tall d´exemple, una noia tenia suspeses les matemàtiques amb un 4, les ciències socials amb un 3 i la física i química amb un 0. La professora de matemàtiques va fer el primer acte de bondat: "Jo li poso un cinc". Llavors, com que li quedaven només dues matèries suspeses, la junta d´avaluació va votar si s´aprovava aquella alumna per tal que passés a batxillerat i... bingo! Es va acceptar la proposta per cinc vots a favor i dos en contra.

Pot semblar curiosa aquesta manera de fomentar el treball i l´esforç, però no ens escandalitzem, perquè, comparada amb els alumnes de 4t D (grup d´adaptació on gairebé es regala l´ESO), aquesta noia és una llumenera. En fi, tot sigui per maquillar el sagrat índex de fracàs escolar


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal