La feina ben feta no té futur!0

769 12/09/2007, 01:01       #Interins i substituts,

Vull felicitar cordialment al senyor Ernest Maragall i a tot l'equip tècnic de Departament d"Educació. Aquest any aconseguiran sortir el 3 de setembre als mitjans de comunicació i dir que tot el personal docent s'ha incorporat al seu lloc de treball amb normalitat i amb estabilitat per dos anys. Tot això gràcies al sistema de nomenament d'interins "d'ofici" i sense dret a reclamar encara que tinguessin motius de pes per fer-ho. Suposo que l'ordre era: "No estudieu cap reclamació que no sigui per motius de dedicació a la vida política i no cal que doneu cap resposta perquè, al cap i a la fi, cada interí no és més que el número d'una llista".

Els agrairé molt que, també, expliquin amb la mateixa cura que:

- Han introduït un nou model de conciliació de vida familiar basat en trobades de cap de setmana (cal que durant la setmana les famílies del tipus que sigui visquin separades). Suposo que això és per potenciar més llocs de treball a les residències i en la feina de cangur.

- Potencien un nou model de coneixement del país de manera que la gent del Ripollès o el Berguedà passi a treballar a la costa i al revés.

- Introdueixen un nou model d'incentiu per potenciar el bon clima escolar i la implicació del professorat en projectes de millora.

Ah, m'oblidava de dir-los que tindran motius per fer estudis i estadístiques per donar feina a les empreses d'amics i coneguts sobre temes tan diversos com: accidents laborals a les carreteres, contaminació ambiental per ús del transport particular, com s'ho fa una família per arribar a final de mes i mantenir dues vivendes, quin és el grau de satisfacció i salut laboral d'aquest docents...

Durant aquest estiu he tingut la sort de comprovar que en els departaments més relacionats amb les persones com són Sanitat, Benestar Social i Educació, les prioritats dels seus consellers no són les persones sinó els números, les estadístiques i la imatge en els mitjans de comunicació. Entenc el desencís dels votants, perquè jo que sóc votants fidel he passat a formar part d'aquest col·lectiu.

Deixin els despatxos i els consells dels qui treballen de cara la galeria, surtin al carrer, escoltin la veu de la gent i treballin per les persones!


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal