DOGC núm. 4966. Centres que han formalitzat un pla estratègic 0

505 12/09/2007, 09:26       #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/2716/2007, de 14 d'agost, per la qual es dóna publicitat als centres que han formalitzat documentalment, amb el Departament d'Educació, un pla estratègic per al desenvolupament de l'autonomia de centre, i es crea la comissió de seguiment dels plans estratègics. (Pàg. 29929)

Resolc:

.1 Donar publicitat a la relació de centres educatius del Departament d'Educació amb els quals s'ha formalitzat documentalment l'aplicació del pla estratègic, els quals consten a l'annex, i fixar el nombre màxim de coordinadors amb especial responsabilitat i dedicació per als cursos 2007-2008, 2008-2009 i 2009-2010.

.2 Els serveis territorials del Departament d'Educació crearan les comissions corresponents per realitzar el seguiment dels acords triennals formalitzats en els plans estratègics dels centres relacionats a l'annex. Aquestes estaran constituïdes pel/per la director/a dels serveis territorials o la persona en qui delegui, l'/la inspector/a en cap o la persona en qui delegui, un/a director/a de CEIP i/o un/a d'IES de la junta de directors, i un/a representant de l'ajuntament on estigui ubicat el centre educatiu (en el cas de la ciutat de Barcelona, el/la representant municipal serà del Consorci de Barcelona).


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal