Maleïda sisena hora0

417 13/09/2007, 09:13   

Avui és el primer dia d´escola de la meva filla. Ella té tres anys acabats de fer. Comença educació infantil en un prefabricat de plàstic dels molts que hi ha al pati d´una escola massificada que té prop de trenta anys i que està mancada totalment d´un manteniment que la faci ser mínimament decent. Compartirà la seva aula de plàstic amb, de moment, vint-itres companys més i amb una sola i sacrificada mestra.

Al costat del seu prefabricat hi ha situats altres prefabricats de la segona escola de la població, creada recentment, per a la qual els nostres dirigents no han trobat millor localització que el pati de la nostra pobra escola.

Avui és el primer dia d´escola del meu fill. Ell té sis anys acabats de fer. Comença el cicle inicial d´educació primària amb un mestre provisional, que l´equip directiu de l´escola haurà de desplaçar d´altres tasques, ja que el Departament d´Educació encara no ha designat la persona que ha d´ocupar aquesta plaça per a tot el curs. Qui creia que la solució de l´educació era la sisena hora ha quedat ben lluït. Els meus fills estan il · lusionats, neguitosos i molt contents. Jo estic neguitós, decebut i molt molt emprenyat.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal