L'IES Camí del Mar de Calafell rep el premi Catalunya d'Educació0

748 21/09/2007, 08:31   

Els premis Catalunya d'Educació han distingit enguany l'IES Camí del Mar de Calafell (Baix Penedès) per la seva innovació pedagògica en el tractament de la diversitat. Actualment l'IES Camí del Mar acull 900 alumnes, un 25% dels quals són immigrants. En aquest sentit, el jurat va destacar la transformació que ha experimentat el centre, que abans es considerava «conflictiu» i ara, en canvi, hi ha baixat notablement l'absentisme del professorat i de l'alumnat.

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, va destacar que aquest IES de Calafell «és un exemple a seguir per a totes les escoles i instituts de Catalunya» perquè «no ha quedat de braços creuats» davant les dificultats, derivades especialment de l'ampli col·lectiu de nouvinguts, sinó amb innovacions pedagògiques.

D'altra banda, van obtenir un premi extraordinari ex aequo l'IES Escola del Treball de Lleida i el col·legi Casp Sagrat Cor de Jesús de Barcelona. El director del CEIP Jardí de Verdú (Urgell), Joan Lluís Tous, va ser distingit amb el premi Marta Mata per a professors per la seva tasca per a l'escola rural.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal