Oposicions 2008. Sessions orientatives gratuïtes organitzades per la Federació 0

2967 27/09/2007, 10:10       #Oposicions,

La Federació ASPEPC·SPS, amb la col·laboració de l'Associació de Catedràtics (ACESC), organitza novament una sèrie de sessions orientatives gratuïtes cara a les properes Oposicions 2008 per a EOI, Cicles Formatius (FP) i Escoles d'Arts i Disseny així com per a les de l'any 2009 al cos de Professors d'Ensenyament Secundari (ESO i Batxillerat). Aquestes sessions informaran sobre com preparar la Programació Didàctica i la Unitat Didàctica. Llocs, Dates i preinscripcions.

NOVETAT 03/12: Llocs, dates i hores previstes de les sessions gratuïtes organitzades per la Federació de Secundària.

Les sessions tindran lloc els divendres a la tarda, de 17:30 a 20:30, en els mesos de gener i febrer. El calendari específic està pendent de les sessions programades. Però es faran sessions, com l'any passat, a:

  • Barcelona
  • Girona
  • Lleida
  • Tarragona
  • Terres de l'Ebre

Donat que les places són limitades caldrà realitzar una preinscripció que concolourà el proper 28 de novembre. Els afiliats gaudiran de reserva de plaça i tindran dret a la posterior tutorització telemàtica i presencial.

Per tal de poder preinscriure's a les Sessions Orientatives per a les Oposicions 2008 i 2009 cal omplir el formulari que es troba a http://secundaria.info/preins.php i seguir els passos que s'hi especifiquen.

La preinscipció no garanteix cap plaça. Aquestes s'assignaran, excepte pel que fa als afiliats d'ASPEPC i SPS, per rigorós ordre d'inscripció.

ASPEPC·SPS. Federació de Secundària
logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal