Sessions orientatives preparació del Projecte Docent d'Accés a Càtedra0

3448 22/10/2007, 10:01   

L'Associació de Catedràtics d'Ensenyament Secundari de Catalunya (ACESC) organitza, en col·laboració amb la Federació ASPEPC·SPS, una sèrie de sessions orientatives per a l'elaboració del Projecte Docent previst a la propera Convocatòria de concurs de mèrits per l'accés al cos de catedràtics. Així mateix, amdues organitzacions han posat en marxa una web dedicada a recollir tota la informació relativa a aquest concurs.

Les sessions estan inicialment programades a Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i Tortosa, i es realitzaran en la sala d'actes d'un IES ben comunicat. Es faran en dimecres o divendres a la tarda, abans de les vacances de Nadal, i començaran en la darrera setmana de novembre. Les dates i llocs s'anunciaran a partir del dia 29 d'octubre en la pàgina web www.catedres.info que ACESC i ASPEPC·SPS posen a disposició de tot el professorat i on ja es pot trobar la informació relativa als Objectius, Metodologia i Professorat, d'aquestes sessions.

En virtut de l'acord establert entre ACESC i ASPEPC·SPS els afiliats d'ASPEPC·SPS gaudeixen de reserva de plaça i gratuïtat si realitzen la preinscripció, que ja està oberta, abans de les 23:00h. del proper 10 de novembre.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal