DOGC núm. 4996. Regulació informe interins oposicions 20080

2319 26/10/2007, 08:53       #Oposicions, #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/3186/2007, de 18 d'octubre, de regulació de l'opció per un informe de valoració dels coneixements relacionats amb la unitat didàctica que substitueixi la part B.2 de la prova en la convocatòria de proves per a la provisió de places de funcionaris docents de l'any 2008. (Pàg. 41032)

DOGC núm. 5015 23/11/2007. Modificació de la Resolució EDU/3186/2007.

El professorat interí que estigui en actiu i que ho sol·liciti pot substituir la part de la prova que correspon a la preparació, exposició oral i defensa d'una unitat didàctica davant el tribunal (la part B.2) per un informe que valori els coneixements relacionats amb la unitat didàctica i que permeti comprovar l'aptitud pedagògica i el domini de les tècniques de treball docent de la persona sol·licitant.

Qui ho pot sol·licitar?

El professorat interí que tinguin nomenament en un mateix centre docent o servei educatiu per un mínim de sis mesos entre la data d'inici del primer nomenament d'aquest curs i la data de finalització del nomenament que tinguin vigent el darrer dia de termini de presentació de sol·licituds.

També podran optar per substituir la part B.2 de la prova per un informe el professorat amb un nomenament anual com a interí o substitut per a aquest curs 2007-2008, que estigui acollit a les garanties de continuïtat, o que estigui nomenat per a cobrir substitucions de mestre en un àmbit comarcal per a tot el curs escolar..

Els aspirants que optin per l'informe també podran sol·licitar en el mateix termini obert en aquesta Resolució, que en la convocatòria de l'any 2008 s'utilitzi l'informe que al mateix efecte se'ls va fer en la convocatòria de l'any 2007.

Presentació de sol·licituds:

Els aspirants que optin per l'informe de valoració han d'imprimir la sol·licitud que hi ha al web del Departament d'Educació: http://www.gencat.net/educacio/profe/ingres_acces.htm.

La sol·licitud s'ha de lliurar al/a la directora/a del centre docent o servei educatiu dins del termini establert.

En aquesta sol·licitud podran fer l'opció, tant si demanen l'informe de valoració per primera vegada com si desitgen que s'utilitzi el de l'any 2007.

Termini:

Del 27 d'octubre al 8 de novembre de 2007, tots dos inclosos.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal