Els alumnes de batxillerat passaran curs amb 4 suspeses0

582 03/11/2007, 10:18       #LOE,

Els alumnes de primer de batxillerat amb fins a quatre assignatures suspeses podran repetir només aquestes matèries i completar-les amb la matrícula de dues o tres de segon, segons el reial decret de desenvolupament de la LOE que regula aquestes ensenyances, aprovat avui pel Consell de Ministres.

La norma estableix que "només podran passar de curs els que ho aprovin tot o, com a molt, suspenguin fins a dues assignatures", i que "la resta hauran de repetir". En aquest cas, l'alumne s'haurà de matricular de les assignatures pendents del curs anterior. Segons el Govern, la possibilitat de repetir quan es tinguin tres o quatre suspensos de primer acosta els alumnes al que es fa a la universitat i a la formació professional.

"Els que no promocionin a segon curs i tinguin avaluació negativa en tres o quatre matèries podran optar per repetir el curs en la seva totalitat o per matricular-se de les matèries de primer amb avaluació negativa i ampliar aquesta matrícula amb dues o tres matèries de segon en els termes que determinin les administracions educatives", precisa el decret.

Es necessitarà l'autorització de pares o tutors

L'alumnat menor d'edat haurà de ser autoritzat per pares o tutors per a aquest règim d'escolarització. Els alumnes que a l'acabar segon tinguessin suspens en algunes matèries podran matricular-se d'aquestes assignatures "sense necessitat de tornar a cursar les superades".

Per obtenir el títol de batxiller serà necessari aprovar totes les matèries dels dos cursos en un màxim de quatre anys. La vicepresidenta primera del Govern, María Teresa Fernández de la Vega, ha assegurat que es manté el "màxim nivell d'exigència" en la repetició, la promoció de curs i la titulació.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal