Mestres amb fronteres0

716 20/11/2007, 08:58       #Interins i substituts,

Encara llegeixo cartes al diari de mestres indignats, cansats, fastiguejats fins i tot. Els entenc. Jo també sóc mestra, d'audició i llenguatge i d'educació infantil. El curs passat ja feia tres hores de cotxe cada dia per anar i tornar de l'escola.

Aquest setembre estava il·lusionada! Tenia un número molt baix a les llistes d'interins i pensava que em tocaria una bona plaça.

La sorpresa va ser quan, tot i ser la quarta persona de la meva zona a triar, l'única opció que tenia era a 100 quilòmetres de casa, que a aquelles hores es tradueixen en més d'una hora i mitja de trajecte i 20 euros de despesa, a diari, entre peatges i benzina. Vaig dir que no i em van fer fora de la llista entre males cares, crits i amenaces. Indignant! La meva formació ja era igual. Ja no podia aspirar a cap plaça de cap de les dues especialitats fins al curs següent.

Continuen faltant molts mestres, sobretot d'audició i llenguatge, a tot Catalunya. Tant que, fins i tot ara s'accepten persones que encara no han acabat la carrera, o fins i tot sense el nivell C de català per exercir de professionals d'aquesta especialitat.

Ells hi tenen cabuda sense complir els requisits mínims. Jo no perquè es veu que la qualitat de vida, la salut mental i la vida familiar dels professionals de l'educació no és gaire important...


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal