Educació a partir de 3 anys obligatòria?0

424 20/11/2007, 09:02   

És una pregunta interessant. La veritat és que no sé si hi ha estudis referents a quin nivell s'està educant a partir de 3 anys. O és una forma per subvencionar l'educació infantil de la primària de les escoles concertades? La veritat és que no veig una columna vertebral amb les lleis d'educació actuals.

Una de les grans promeses actuals és que aquesta futura llei d'educació tindrà finançament, a mi em fa por que estiguem hipotecant l'educació amb un excés de recursos humans mal gestionats per reforçar la sisena hora, i ara ho estiguem fent amb el cicle infantil. Espero i desitjo que hi hagi un estudi seriós de tot això, i que no siguin fins electorals…

La meva opinió és que els fills són els fills però si ens queixem que l'escola ha d'assumir funcions familiars potser és que ho permeten. Amb aquesta nova llei els menuts molt aviat se separaran de la família. Això fa que encara més funcions familiar recaiguin a l'escola. Espero que el debat sobre aquesta futura llei faci descobrir els punts forts i febles d'aquesta idea. I no sigui només l'excusa per motius laborals.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal