Comunicat del comité executiu d'ASPEPC·SPS sobre la nova Llei d'Educació0

518 29/11/2007, 09:24   

El comité executiu d’ASPEPC·SPS informa que el proper dissabte, 1 de desembre, es reunirà en sessió extraordinària per tal de fixar la posició del sindicat en relació a la Llei d’Educació Catalana, els trets fonamentals de la qual han estat anunciats pel Conseller D’Educació, Sr. Maragall. Fins a hores d’ara, ASPEPC·SPS ja ha manifestat el seu rebuig a aquesta llei i s’ha adherit com a part convocant a la concentració de delegats sindicals que tindrà lloc el 28 de novembre, a les 12:30h, davant de la seu del Departament d’Educació a Via Augusta.

ASPEPC·SPS vol manifestar també el seu desgrat per l’hermetisme amb què s’ha elaborat aquesta llei, que no ha comptat per a res amb la part sindical ni amb el professorat, Ei amb el caràcter selectiu amb que ha estat anunciada per les autoritats educatives.

Davant l’evidència d’una llei que amenaça desmantellar la xarxa pública catalana i que anuncia una desregulació de les condicions laborals dels docents, el comité executiu d’ASPEPC·SPS estudiarà la convocatòria d’accions de protesta, accions que intentarem que siguin el més unitàries possible en defensa de l’ensenyament públic català i dels legítims drets del professorat.

logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal