Oposicions 2008, borsa d'interins i pacte d'estabilitat 0

2238 20/12/2007, 09:53       #Mesa sectorial,

A la Mesa sectorial del 19 de desembre el Departament ha comunicat als sindicats les seves intencions respecte al compliment de l'acord d'estabilitat del professorat interí, l'obertura del període per a fer modificacions en les dades de la borsa de treball i les minces modificacions que introduirà en la convocatòria d'Oposicions 2008.

Ordre del dia:

1. Proposta de resolució de convocatòria de proves per a la provisió de funcionaris docents del cos de mestres, del cos de professors d'ensenyament secundari, del cos de professors tècnics de formació professional, del cos de professors d'arts plàstiques i disseny, del cos mestres de taller d'arts plàstiques i disseny, i del cos de professors d'escoles oficials d'idiomes. (Documentació lliurada el dia 5/12/2007)

2. Resolució EDU/xxxx/2007, de xx de novembre, de convocatòria de concurs específic de mèrits per tal de proveir llocs de treball docent de caràcter singular en centres públics d'ensenyaments no universitaris que tenen autoritzat un pla estratègic per a la promoció de l'autonomia del centre educatiu.

3. Esborrany de Decret pel qual es regulen les mesures per a l'acreditació de la competència docent per a impartir matèries, assignatures, mòduls o crèdits diferents de les atribuïdes a l'especialitat docent per al personal funcionari que imparteix formació professional i arts plàstiques i disseny.

4. Esborrany d'Ordre per la qual s'organitza el procés conduent a l'acreditació de la competència docent de la família professional d'electricitat i electrònica dels ensenyaments de formació professional.

5. Torn obert de paraules.

Novetats pel que fa a les Oposicions 2008, la negociació de la convocatòria de les quals ja es dóna per conclosa:

No hi haurà cap modificació ni en el barem ni en l'estructura de les proves i així es mantindrà fins a la finalització del període transitori d'accés a la funció pública docent.

Les úniques modificacions d'aquesta convocatòria es refereixen a l'informe:

Tots aquells que l'any passat no van demanar informe podran fer-ho aquest any en la sol·licitud de les oposicions.

D'altra banda, aquells que aquest any no compleixin les condicions per a sol·licitar l'informe, però tenen el de l'any passat, podran utilitzar-lo sempre que així ho demanin en la sol·licitud.

Finalment, sobre la proposta concreta de places -encara provisional-, aquesta no s'allunyarà en excés de la que es va presentar a la Mesa de la setmana anterior.

Sobre la borsa d'interins:

El Departament ha comunicat que durant el mes de gener s'obrirà el període de modificació de les dades (especialitats i Serveis Territorials) de la borsa mitjançant l'aplicatiu web i que encara no hi ha data per a una propera obertura de la borsa.

Sobre el compliment del nou acord d'estabilitat per al professorat interí:

També al gener es publicarà una resolució al DOGC per tal de que el professorat interí i substitut amb 3 anys o més de serveis a data 31 d'agost de 2007, encara que no s'hi hagués acollit en el seu moment al pacte, es pugui acollir-hi. Aquest procediment es farà telemàticament.

El professorat que ja està acollit al pacte hi continuarà, si no manifesta la seva renúncia per escrit, i se li prorrogarà la seva situació des de setembre de 2008 fins 31 agost de 2011.

Els representants d'ASPEPC·SPS a la Mesa Sectorial
logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal