Sé llegir i no em fa por que m'avaluïn0

592 19/02/2008, 08:38       #Vaga, #Mobilitzacions,

Amb motiu de la vaga de mestres, vaig sentir en diversos programes de TV2 i TV3 algunes afirmacions que vull rebutjar. La senyora Melero dubtava de la comprensió lectora dels mestres, i el senyor Cuní ens acusava de tenir por de l'avaluació. Doncs bé, cadascú sap per quines raons va anar a la vaga. Jo, personalment, la vaig fer perquè vull que se m'escolti.

Les bases de la llei són tan generals com ambigües, i se'n poden fer diferents lectures depenent no tant de la comprensió lectora sinó de la realitat i l'experiència que estem vivint.

Penso que per fer una bona llei s'ha de poder llegir i comprendre la realitat, i la realitat és, des del meu punt de vista, que els mestres ho tenim molt difícil per exercir la nostra professió. No tenim por de l'avaluació que se'ns pugui fer. Contínuament estem en el punt de mira de la societat, dels alumnes, els pares, els companys… i, desgraciadament, dels mitjans de comunicació. Però qui avalua ha de conèixer la realitat. Jo, per avaluar els meus alumnes, em prenc la molèstia de conèixer-los, saber de què són capaços i ajudar-los en les seves dificultats. Demano el mateix per a nosaltres. I finalment vull que tothom sàpiga que aquesta vegada no hem anat a la vaga per defensar un lloc de treball o una millora en el nostre sou. Hem anat a la vaga per demanar qualitat en l'educació dels nostres i vostres fills i filles.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal