Tot denunciant les manipulacions informatives 0

644 19/02/2008, 09:03       #Mobilitzacions,

Sóc professor de secundària des de fa vint anys, i estic indignat davant de la impossibilitat que els nostres punts de vista arribin als mitjans de comunicació públics.

Des de dins de les aules advertim com tothom opina des del major desconeixement. Per això voldria fer unes puntualitzacions per contrarrestar la visió inidireccional (curiosament sempre en defensa del conseller) que es desprèn de les darreres opinions publicades en mitjans pagats per tots.

Pel que fa als motius de la vaga: el document de bases proposa liberalitzar la gestió dels centres i introdueix criteris empresarials, però no es preocupa dels problemes reals de l’ensenyament. És impropi d’un govern d’esquerres. Simplement té l’objectiu de paliar problemes administratius i de gestió i elimina definitivament tota possibilitat d’autogestió democràtica.

D’altra banda, no és cert que no ens vulguem sotmetre a avaluacions externes. El problema és qui les ha de fer i com. Darrere la famosa autonomia de centres s’hi amaga la possibilitat que directors no electes gestionin el centre amb tota llibertat d’acord amb els interessos de l’administració, i no amb els del col·lectiu escolar (docents, estudiants i famílies)


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal