Un alumne de l'institut d'Hostalric agredeix una professora a classe0

1083 22/02/2008, 08:14       #Salut laboral,

L'institut Vescomtat de Cabrera d'Hostalric està estudiant el cas d'un alumne que, en un acte d'indisciplina, es va encarar a una mestra i li va etzibar una forta empenta contra la paret. Els fets van passar dimarts passat, durant una de les classes que s'impartien al matí. El jove, que estudia primer d'ESO, va revoltar-se contra la mestra, per causes que no s'han confirmat, i la va empentar violentament contra la paret, tal com ell mateix va reconèixer després dels fets, segons han explicat fonts de l'institut.

Aquestes mateixes fonts indiquen que aquest no és el primer cas en què es veu involucrat aquest noi. Fa uns mesos va ser denunciat a la fiscalia de menors i té obert un expedient acadèmic perquè suposadament va propinar una pallissa a un company del mateix institut fora del recinte escolar. Malgrat això, encara no s'ha resolt la denúncia.

L'institut ha donat a conèixer el cas al Departament d'Educació i d'aquí a pocs dies es decidirà quines mesures s'han d'aplicar i quina ha de ser la línia d'actuació en relació amb aquest cas. El centre lamenta els fets que s'han produït però vol deixar clar que es tracta d'una situació aïllada, i assegura que s'està treballant internament, en coordinació amb Educació, per evitar que no es tornin a repetir casos d'aquest tipus.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal