DOGC núm. 5078. Ajuts per a activitats fora dels centres 0

773 27/02/2008, 08:47       #Retribucions, #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/461/2008, de 15 de febrer, de convocatòria per a la concessió d'ajuts al professorat i al personal laboral dels centres educatius públics del Departament d'Educació que realitza tasques d'atenció a l'alumnat, i que ha participat en activitats educatives realitzades fora dels centres durant el curs escolar 2006-2007. (Pàg. 15181)

El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC (Fins el dia 17 de març)

Quantia dels ajuts

L'import unitari de l'ajut, que no serà superior a 35 euros s'obtindrà distribuint el pressupost màxim fixat a l'article 3 d'aquesta Resolució entre el nombre total d'ajuts acreditats correctament.

Es computarà un ajut per cadascuna de les nits de pernoctació, i un ajut per cada dia no lectiu (dissabte, diumenge o festiu) per la participació en activitats acreditades d'acord amb les bases de la convocatòria. L'import individual assignat serà el resultat de multiplicar el nombre d'ajuts atorgats pel seu import unitari.

Més informació

Departament d'Educació

Sistema d'Atenció Ciutadana


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal