Borsa de treball i Oposicions0

982 28/02/2008, 12:52       #Mesa sectorial, #Interins i substituts,

Ordre del dia:

1. Informació sobre el pla d'acció “aprendre junts per viure junts”.

2. Proposta de modificació del Decret sobre la regulació de la borsa de treball.

1. Informació sobre el pla d'acció "aprendre junts per viure junts" per avançar en l'educació inclusiva de l'alumne amb barreres greus per a l'aprenentatge i la participació.

En relació a aquest punt, el Departament va informar sobre aquest pla i va lliurar un document amb les seves Bases, que es desenvoluparà del 2007 al 2010. En la mesura que la seva concreció afecti les condicions de treball del professorat, el Departament es va comprometre a negociar-ne els apartats corresponents.

2. Proposta de modificació del Decret sobre la regulació de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent. (Segons el punt 3 de l'Acord de la Mesa Sectorial de negociació de personal docent no universitari, sobre personal interí docent de 25.6.2007).

En no haver-hi consens per tal de dur a terme una eventual modificació en les condicions actuals d'ordenació de la borsa de treball, l'Administració i els sindicats van acordar mantenir-ne l'actual estructura basada en el temps de serveis prestats.

D'altra banda, ASPEPC-SPS va exigir que es fes arribar a tot el professorat interí que s'ha acollit al pacte d'estabilitat un document on es recullin els drets i les obligacions que comporta aquest fet, per tal que la decisió d'acollir-s'hi o no es pugui prendre amb ple coneixement de causa, tal com es va fer en la convocatòria anterior, i tal com està recollit en la Resolució 172/2005 de modificació del Decret 133/2001. L'Administració havia eliminat de la seva proposta el paràgraf que feia referència a aquest procés, i a petició d'ASPEPC-SPS s'hi inclourà de nou.

Nota d'oposició com a mèrit de les següents

Finalment, el Departament va acceptar una proposta unitària dels sindicats amb representació a la Mesa Sectorial per tal que es valori la nota de la fase d'oposició com a mèrit per a les oposicions següents, dins de l'apartat d'"altres mèrits".

Comptarà com a mèrit al barem de les oposicions dels anys 2008 al 2011 el fet d'haver obtingut una puntuació igual o superior al 6 en la prova de la fase d'oposició d'una convocatòria anterior (serà ja d'aplicació pels que van superar la fase d'oposició de la convocatòria del 2007).

Puntuació d'aquest mèrit. Serà la puntuació de la fase oposició multiplicat per un coeficient.

  • Puntuació entre 6 i 7,4999: la nota es multiplica pel coeficient 0,15
  • Puntuació entre 7,5 i 10: la nota es multiplica pel coeficient 0,20

Aquest barem s'estableix per analogia amb la puntuació atorgada per l'expedient acadèmic, que es valora també només a partir de 6.

S'incorporarà a la resolució de convocatòria de les oposicions del 2008 que previsiblement sortirà publicada al DOGC del 5 a 7 de març.

La negociació de la modificació del decret resta oberta i es convocaran noves meses per tal de reprendre-la.

Els representants d'ASPEPC·SPS a la Mesa Sectorial
logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal