Educació reconeixerà com a mèrit haver aprovat les darreres oposicions0

1134 03/03/2008, 09:23       #Oposicions,

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, assegura que a les 4.000 persones que van aprovar les darreres oposicions a mestre però que es van quedar sense plaça se'ls reconeixerà aquest fet com a «mèrit addicional».

Segons el conseller, «hauran de tornar a fer les oposicions però el valor de les notes que van obtenir en la darrera convocatòria serà reconegut». Maragall va recordar que a les oposicions es va seguir el que establia la llei vigent i que «en aquell moment no hi havia una altra manera de gestionar-ho». Basant-se, però, en «l'experiència i l'existència d'un grup d'opositors que van treure notes magnífiques», el departament considera «oportú» que a la convocatòria que ve «els exercicis siguin considerats mèrits addicionals». Maragall recorda que «la llei no permet conservar la nota». Afegeix: «Espero que sigui valorat positivament perquè és el reconeixement d'un esforç i d'un mèrit.»

El portaveu de la plataforma d'opositors aprovats sense plaça, Carles Hernández, afirma que la proposta del conseller no «és suficient». Va criticar que els mèrits (que s'expressen numèricament) siguin correlatius amb la nota obtinguda però només a partir del sis. «S'ha de reconèixer a tothom, si no és una injustícia i no ho acceptarem.» La plataforma d'opositors no descarta convocar noves mobilitzacions, com les que es van fer al gener, malgrat que afirma que la proposta del conseller suposa una «millora» de la situació.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal