L'IES Pla de l'Estany denuncia als Mossos destrosses fetes possiblement per alumnes seus0

801 05/03/2008, 09:32   

L'IES Pla de l'Estany de Banyoles ha denunciat davant dels Mossos d'Esquadra unes destrosses de què va ser objecte el recinte educatiu el dissabte 9 de febrer i ara el cas està a mans de la fiscalia de menors.

Paral·lelament, la direcció de l'institut ha expulsat temporalment (durant quinze dies no podran entrar al centre) un grup d'estudiants (el centre no ha volgut concretar el nombre, que no seria superior a quatre) dels quals ha transcendit que estan cursant tercer d'ESO. Oficialment, aquesta expulsió respon al fet que aquests alumnes «estaven al centre fora de l'horari escolar i no per suposadament haver participat en les bretolades», s'indica en un comunicat emès per l'institut ahir al vespre, hores després que Ràdio Banyoles divulgués el cas.

Els autors de la bretolada van introduir-se en el recinte fora de l'horari escolar i van fer malbé materials de la zona d'esbarjo exterior i uns quants vidres. El valor econòmic dels danys puja a prop de 3.500 euros.

«FET AÏLLAT»

De moment l'institut no ha obert cap expedient ni ha exclòs ningú de les activitats extraescolars en relació a aquells fets, segons van informar ahir des de l'IES. Les mateixes fonts van insistir a remarcar que els esdeveniments del dia 9 de febrer són un fet «aïllat» en la trajectòria d'aquest institut.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal