DOGC núm. 5096. Readscripció a llocs de treball de les escoles d'art i superiors de disseny0

512 25/03/2008, 09:04       #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/823/2008, de 13 de març, de convocatòria del procediment d'acreditació de competència docent i de readscripció a llocs de treball dels funcionaris del cos de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny titulars d'especialitats per a les quals el Reial decret 1284/2002, de 5 de desembre, no va establir correspondència. (Pàg. 23313)

Hauran de participar en aquest procediment d'acreditació de competència docent i de readscripció els professors funcionaris de carrera titulars de les especialitats sense equivalència a l'annex IV del Reial decret 1284/2002 i que ocupin un lloc de treball d'aquestes especialitats durant el curs 2007-2008.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies naturals a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC. Una vegada exhaurit el termini de presentació de sol·licituds no s'admetrà cap modificació.

El professorat que participa en aquest procediment haurà de presentar una sol·licitud, fent ús del model que es trobarà a disposició de les persones interessades als serveis territorials del Departament d'Educació, al Consorci d'Educació de Barcelona i a l'adreça d'Internet www.gencat.cat/educacio.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal