La Generalitat augmenta en 2.000 euros el salari anual dels Mossos0

1664 16/04/2008, 09:16       #Retribucions, #Mobilitzacions,

El Consell Executiu ha aprovat avui l'augment salarial dels Mossos d'Esquadra, cosa que els suposarà cobrar uns 2.000 euros anuals més a partir del 2011, a més d'un plus per nocturnitat.

Amb aquesta aprovació, el Govern català ha donat resposta a l'acord assolit entre la Conselleria d'Interior i tots els sindicats al febrer i que va aprovar el Consell de la Policia al març.

Amb aquesta pujada de sou els Mossos s'equipararan parcialment als bombers de la Generalitat i als agents forestals. A més, cobraran 18 euros per cada nit treballada, un plus que fins ara no tenien ja que es considerava integrat en el sou base.

L'augment salarial lineal per a tots els efectius del cos i el complement de nocturnitat es faran efectius de manera progressiva a partir d'aquest any.

Altres reivindicacions

En els pròxims quatre anys es negociaran altres millores, com més estabilitat horària, mesures compensatòries per disponibilitat i localització --les denominades guàrdies--, la realització d'un estudi de càrregues i responsabilitats de treball per a l'escala intermèdia i l'aprovació d'un projecte de desenvolupament al lloc de treball --aconseguir complements per dedicació sense pujar d'escala-- a partir del 2012.

En la roda de premsa posterior a la reunió del Govern català, el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, ha evitat concretar el cost econòmic que suposarà per a la Generalitat aquest increment salarial dels Mossos.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal