Avantprojecte de la Llei d'Educació de Catalunya 0

531 28/04/2008, 19:10   

La societat catalana aspira a proporcionar la millor educació possible a les noves generacions i, més enllà, a continuar donant oportunitats educatives a tothom durant tota la seva vida. Aquesta aspiració es correspon amb la voluntat col·lectiva de fer de Catalunya una país pròsper, benestant i cohesionat, on totes i cadascuna de les persones que hi viuen puguin portar a terme lliurement els seus projectes vitals.

L’educació és la porta obligada a la realització personal i al progrés col·lectiu; és la palanca que fa possible la superació dels condicionants personals, socials, econòmics i culturals de partida; és la clau de les oportunitats per superar les desigualtats i per desvetllar i aprofitar tots els talents de la societat.

Per això el dret a l’educació és un dret fonamental proclamat i protegit per les normes fonamentals i garantit pels poders públics.

Una de les més altes funcions dels poders públics democràtics és, doncs, garantir de forma efectiva el dret a l’educació per a tothom, removent els obstacles de tota mena que el poguessin menystenir.

Avantprojecte de la Llei d'Educació de Catalunya


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal