Alumnes de batxillerat defensen el "dret d'estudiar" en horari nocturn0

518 01/05/2008, 11:21   

El projecte de supressió del batxillerat nocturn anunciat pel Departament d'Educació a partir del curs 2009-2010 ha generat diverses iniciatives de rebuig. El dia de l'anunci, divendres passat, el sindicat ASPEPC-SPS ja va definir el pla com "una agressió social", mentre que altres col·lectius, com la FaPaC, també hi han protestat.

Els estudiants, principals afectats per una reforma que proposa potenciar l'educació a distància a canvi d'eliminar el nocturn, també s'han mostrat contraris al projecte. A l'IES Sa Palomera de Blanes, com en altres instituts, els estudiants s'han mobilitzat per pactar actuacions conjuntes de protesta. Una d'elles ha estat l'enviament de correus electrònics adreçats al conseller d'Educació, Ernest Maragall.

Els alumnes citen Montilla

"Tothom té dret a estudiar i molta gent tria el nocturn per poder treballar i estudiar alhora", apunta Maria del Carmen Saura, estudiant de segon curs de l'IES Sa Palomera, que descarta l'ensenyament a distància proposat pel Departament per que "no hi ha contacte amb el professor". "Tinc entès que el president actual de la Generalitat de Catalunya va acabar els seus estudis al batxillerat nocturn" apunta un altre dels estudiants.

Els estudiants, que també han penjat una pancarta de protesta a l'institut, estudien ara noves iniciatives.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal