Recurs contra el descompte d'havers per la vaga del 14 de febrer 0

655 05/05/2008, 08:35       #Vaga,

Han arribat als centres les resolucions del corresponents Serveis Territorials per les quals s'efectua la deducció d'havers corresponents a l'exercici del dret de vaga del passat dia 14 de febrer i que serà aplicat, previsiblement, a la nòmina del mes d'abril. Aquestes resolucions són individualitzades i comuniquen un descompte de 7,5 hores.

L'assessoria jurídica d'ASPEPC·SPS considera que el criteri aplicat és un dels dos possibles i obviament, el Departament ha optat pel més favorable als seus interessos. Considerem que hi ha una certa base legal per aplicar un segon criteri, sens dubte més equitatiu, i aquest és que només s'apliqui el descompte per les hores de docència i d'horari fix del dia 14 de febrer perquè, en definitiva, són les hores que tenim assignades al full horari que consta als arxius del Departament.

ASPEPC·SPS ha preparat un model de recurs d'alçada adreçat a la Direcció General de Recursos del Sistema Educatiu del Departament d'Educació per tal que el professorat afectat pugui reclamar que se'ls computi únicament les hores de docència i horari fix durant les quals va exercir el seu dret de vaga.

En aquest model, a banda de les dades personals, cal indicar la data de la Resolució del Director dels SSTT, la data de rebuda, les hores de docència i hores fixes del dia 14, i la vostra signatura.

La reclamació és a títol individual. Per tant, l'heu d'adreçar en el termini màxim d'un mes als SSTT corresponents amb segell d'entrada o a l'oficina de correus més propera on us posaran un segell a la reclamació i un altre a la còpia que aporteu.

Model de recurs


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal