Manifest unitari i convocatòria de mobilitzacions dels sindicats USTEC-STEs, ASPEPC·SPS i CGT0

848 20/05/2008, 09:36       #Mobilitzacions, #LEC,

MANIFEST UNITARI: EN DEFENSA DE L'ENSENYAMENT PÚBLIC I LA SEVA QUALITAT CONTINUEM REBUTJANT AQUESTA LEC.

Manifest unitari

1. La vaga i les mobilitzacions del 14 F han donat alguns fruits importants com la retirada del model de gestió directa dels centres públics per entitats privades, però el problema de la privatització continua vigent a l’avantprojecte de la LEC mitjançant la municipalització dels centres públics.

2. Sota el paraigües del Servei Públic d’Educació, s’obren noves vies al finançament dels centre privats concertats, que rebran més diners públics mentre es mantenen com a empresa privada.

3. Estableix un model d’autonomia basat en la diferenciació dels centres segons els resultats escolars. Afavoreix l’autofinançament dels centres públics que conduirà a incrementar les diferències segons el seu entorn social.

4. Proposa un model de gestió empresarial que dificulta el treball en equip. Defineix els directors/es dels centres públics com a "personal directiu", amb règim jurídic específic, i els possibilita seleccionar i nomenar professorat per lliure designació.

5. Desregula absolutament les relacions laborals: introdueix formes de provisió de llocs de treball arbitràries i discrecionals. Proposa un nou sistema retributiu jerarquitzat i lligat a l’avaluació i als resultats obtinguts.

6. Crea nous cossos docents propis de la Generalitat on s’hauran d’integrar els actuals cossos transferits, sense que es garanteixin en el seu articulat, tots els drets laborals i administratius actuals.

7. El compromís d’inversió que comporta és absolutament insuficient

USTEC-STEs, ASPEPC·SPS, CGT

Per tot això els sindicats sotasignats us convoquem a una CONCENTRACIÓ el DIMECRES, 28 DE MAIG, A LES 18:00 H. A LA PL. SANT JAUME.
Convoquem tot el professorat, i el conjunt de la comunitat educativa, a expressar el rebuig a l’avantprojecte de la LEC i a les conseqüències que se’n deriven i ja estem patint:

  • NO A LA SUPRESSIÓ DEL BATXILLERAT NOCTURN
  • NO AL DESMANTELLAMENT DE LA XARXA PÚBLICA D’ESCOLES DE PERSONES ADULTES

Properes mobilitzacions previstes:

  • Dijous, 5 de juny, ASSEMBLEA (Cotxeres de Sants a les 18h)
  • Dimecres, 11 de juny, CONCENTRACIONS davant dels Serveis Territorials de Barcelona, Sabadell, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa, a les 14 hores.

Versió del cartell per imprimir


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal