Plataforma de professors de Llengua Catalana0

1467 02/06/2008, 08:39       #Mobilitzacions,

La comunitat educativa en general ha quedat perplexa en veure que el Departament d’educació ha proposat uns nous batxillerats per al bienni 2008-2010 en els quals se suprimeix una hora de llengua catalana tant a primer com a segon de batxillerat, i si bé és cert que augmentarà una hora la Literatura Catalana de modalitat, hem de dir que això només afecta a un 10%, aproximadament, dels alumnes que cursen aquests estudis.

Per primera vegada en 30 anys la llengua catalana recula en el batxillerat i això no es pot acceptar.

Fem una crida a la mobilització a tots els professors de llengua catalana per tal d’evitar que Catalunya sigui la riota d’Europa, un país la llengua pròpia del qual està en retrocés i que per evitar-lo, als seus responsables no se’ls acut altra mesura que disminuir les hores del seu ensenyament preuniversitari. Ja n’hi ha prou, de marginació de la llengua catalana!

És per això que us convoquem a una reunió que tindrà lloc el proper dimecres, 4 de juny, a les 17.00 hores, al Carrrer Ausiàs March, 26, 3r pis de Barcelona (metro més proper: Urquinaona), per tal de constituir una plataforma de professors de Llengua Catalana que s’oposi al nou decret de batxillerats.

PER DIGNITAT: diguem no a la retallada de la llengua catalana en el batxillerat!

Josep Ramon Recordà Cutié, Montserrat Garrell Garcia, Gemma Navarro Marquina Joan Pagès Cebrian. Professors del Departament de Llengua i Literatura Catalanes de l’IES Manolo Hugué de Caldes de Montbui.

A/e: professorsdecatala@gmail.com


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal