Cursos d'anglès a la Gran Bretanya. Estiu 2008 -llistes provisionals-0

656 03/06/2008, 08:27   

Assignacions de places i relació de persones en llista d'espera.

Relació de cursos

Nota informativa

Durant el termini d’inscripció (del 21 de maig al 5 de maig de 2008) hi ha hagut 1.839 sol·licituds, les quals han estat processades de la manera següent:

 • S’ha aplicat el primer criteri per a l’assignació de places: ‘Professorat de centres que participen o hagin participat en el Pla Experimental de Llengües Estrangeres o Projecte Orator o en el Pla Experimental d’anglès per a professorat de formació professional’. El nombre de sol·licituds seleccionades resultant ha estat de 606, el qual ja supera amb escreix el nombre de les places convocades, i s’han descartat les 1.233 restants i que no estan dins del primer criteri d’assignació anteriorment esmentat.
 • A continuació, de les 606 sol·licituds seleccionades s’han descomptat 199 en aplicació dels casos següents:
  • sol·licituds no lliurades en còpia impresa
  • sol·licituds de persones substitutes no actives durant el mes de juny i juliol
  • sol·licituds de persones que ja han gaudit d’una beca o estada a l’estranger del Departament d’Educació o dels programes de mobilitat individual del PAP durant els cursos 2004-05, 2005-06 o 2006-07, incloent el curs actual
  • sol·licituds amb manca de documentació (acreditació de nivell de llengua anglesa i/o vist-i-plau de la direcció del centre de treball)
  • sol·licituds de persones d’un mateix centre que no han estat prioritzades per la direcció
  • sol·licituds que no acrediten el nivell mínim d’anglès exigit en la convocatòria (equivalent a un A2 del MCER)
  • sol·licituds de persones de secundària especialistes d’anglès
 • Les 407 sol·licituds que reuneixen els requisits de participació han estat ordenades en aplicació del sorteig realitzat el 15 de maig de 2008 a les 13.00 a la seu central del Departament d’Educació, iniciant-ne l’assignació a partir del cognom ‘Gràcia’. S’ha respectat en la mesura possible l’ordre de preferències de cada sol·licitud i quan no ha estat possible s’ha adjudicat la plaça en funció de les dates i vacants disponibles.

A partir d’avui 2 de juny i fins el proper divendres dia 6 de juny de 2008 inclòs s’obre un termini per atendre possibles reclamacions i renúncies. Aquestes s’han d’adreçar al Servei de Formació del Personal Docent, al número de fax: 932 415 343, i cal adjuntar a la reclamació la documentació que es consideri oportuna.

Després d’aquest termini es farà pública una nova llista que inclourà les reclamacions acceptades, les possibles renúncies i les incorporacions provinents de la llista de reserva. Juntament amb aquesta llista definitiva s’anunciarà el calendari de reunions informatives adreçades a les persones seleccionades que tindran lloc a Barcelona.

Servei de Formació del Personal Docent
Barcelona, 2 de juny de 2008.

Més informació

Cursos d'anglès de llengua instrumental. Estiu 2008

Formació del Professorat


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal