Regalar els títols0

706 05/06/2008, 11:32   

El Govern no es resigna que un terç de l´alumnat abandoni l´escolarització obligatòria sense un títol sota el braç. Els estudiants que fracassin en l´ESO podran obtenir el títol per una altra via. Caram! Jo creia que els títols s´obtenien perquè s´acreditava un mínim de nivell exigible. Va bé. Per tant no cal estudiar. Ens donaran el títol igualment.

Sembla que no hi ha prou problemes per resoldre en temes educatius que encara ho espatllem més. No oblidem que els estudiants d´avui són el motor de demà. Aquest foment del no-esforç és la millor de manera de crear mà no qualificada. Aquesta mesura demostra poca visió de futur. Quina por que tinc. Qui hi ha a Educació? Qui té el poder de decidir? És que potser també a ell li han regalat la direcció general d´Educació? Ha fet mèrits per obtenir-la?

Diuen que cal oferir més facilitats als alumnes. Potser el correcte seria fer un cop de timó i canviar la política educativa en lloc d´abaixar el llistó. Crec que ja som prou enrere en l´informe PISA. No ho empitxorem. Evidentment això suposa una important tasca, molta creativitat, creure en la feina i una important inversió. Potser és per això que ministres, consellers, directors generals d´Educació, etcètera, només posen pegats i deixen la feina per als que vinguin després.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal