DOGC núm. 5148. Foment de la reutilització de llibres 0

553 09/06/2008, 10:05       #DOGC,

ORDRE EDU/277/2008, de 2 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores del Programa cooperatiu per al foment de la reutilització de llibres de text i material curricular en els centres educatius sostinguts amb fons públics que imparteixen ensenyaments obligatoris, i s'obre la convocatòria pública corresponent al curs escolar 2008-2009. (Pàg. 44010)

El termini de presentació de les sol·licituds per participar en aquesta convocatòria és de 20 dies a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC.

Els centres educatius interessats a acollir-se a aquesta convocatòria hauran de presentar una sol·licitud, d'acord amb el model disponible a l'adreça http://www.gencat.net/educacio, adreçada a la directora general d'Atenció a la Comunitat Educativa, juntament amb la documentació prevista a la base 5, a la seu central del Departament d'Educació, als seus serveis territorials, o per qualsevol dels mitjans que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal