Reserva de places a les Escoles Oficials d'Idiomes0

1716 16/06/2008, 08:53   

D'acord amb la línia prioritaria de formació del professorat en llengües estrangeres, el Departament d'Educació reserva un nombre determinat de places als cursos de llengua alemanya, francesa i italiana de les Escoles Oficials d'Idiomes (EOI).

Cursos de llengua alemanya, àrab, francesa i italiana. La reserva de places de llengua anglesa s'inclourà en el Pla d'impuls de l'anglès que es publicarà properament.

Les sol·licituds es presentaran del 16 al 26 de juny als Serveis Territorials del Departament d'Educació o al Consorci d'Educació de Barcelona.

La llista provisional de professorat admès, no admès i en reserva, si és el cas, es farà pública el dia 2 de juliol (Reclamacions: 5 dies hàbils) .

La llista definitiva de professorat admès, no admès i en reserva, si és el cas, es farà pública el dia 15 de juliol.

El professorat admès a la llista definitiva, així com una quota de reserva, si és el cas, haurà d'assistir obligatòriament a un test de nivell que tindrà lloc a l'EOI corresponent el dia 2 de setembre a les 17:00 hores (els possibles canvis en l'horari d'alguna EOI es comunicaran en publicar les llistes definitives).

Formalització de la matrícula: a l'Escola Oficial d'Idiomes corresponent, segons les normes i el calendari que determini l'escola.

Més informació

Formció del Professorat


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal