Els centres exclusius per a immigrants enfronten Maragall i Amorós0

615 03/07/2008, 08:27   

El conseller d'Educació, Ernest Maragall (PSC), va desmentir ahir públicament el secretari d'Immigració del govern català, Oriol Amorós (ERC), i va assegurar que el que el responsable en immigració va explicar dimarts al Parlament de Catalunya respecte als espais per a immigrants que de manera experimental s'implantaran a Reus i a Vic «tenen poc a veure» amb la realitat.

Amorós, en una compareixença al Parlament i responent a preguntes del diputat del Partit Popular (PP) Rafa López, va dir que d'acord amb un pacte amb el Departament d'Educació aquests nous espais serien només per als alumnes d'ESO, i que els estudiants s'hi estarien com a màxim un mes. Ahir, el conseller Maragall va dir que aquests nous espais, que es presentaran l'11 de juliol vinent, també seran per als alumnes de primària, i va desmentir així les afirmacions d'Amorós. Quan el conseller Ernest Maragall va plantejar fa uns mesos aquesta nova fórmula per resoldre els problemes que genera la matrícula viva als centres educatius, Oriol Amorós va expressar dubtes per una iniciativa que molts sectors educatius van qualificar de segregacionista.

SENSE LLEI LINGÜÍSTICA

D'altra banda, CiU va quedar ahir sola defensant al Parlament una llei específica per evitar haver de fer la tercera hora de castellà i la proposta es va rebutjar.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal